DE VIKTIGASTE DAGARNA I LIVET

Att välkomna ett liv, att starta ett nytt liv tillsammans med en annan person och att avsluta ett liv kan vara de tre viktigaste dagarna av alla. Att få vara med och bidra till dessa dagar är oerhört betydelsefullt för mig. Oavsett om det handlar om att ta avsked och att det är en dag full av sorg, så är det en otroligt viktig dag. Jag vill kunna bidra och göra det värdigt. 

Att få hylla en människas liv är ett av de mest betydelsefulla uppdragen som finns

 

DOP

Ett liv har startat. Ett liv ska välkomnas. Det är en viktig dag, oavsett om det handlar om en namngivning eller ett dop. Att bjuda barnet, familjen och gästerna på livemusik under själva ceremonin eller under fikat efter, gör dagen ännu mer personlig och mer minnesvärd.

Jag erbjuder:
- Sång under dop/namnceremoni
- Skriva en personlig låt till barnet, med hjälp av er
- Underhållning under fikat/middagen/festen

Kontakta mig för prisförslag!

 

BRÖLLOP

Dagen du gifter dig är en viktig dag. Det finns oändliga möjligheter att göra denna dag så personlig och speciell som det bara går. Med enkla och inte heller så dyra medel. Inget väcker så mycket känslor som livemusik. Ta vara på dagen och låt livemusiker framföra "er" låt. Du kanske vill överraska din partner med en låt? Eller kanske till och med vill överraska med att vara med och sjunga i låten? Möjligheterna är oändliga. Ska ni ha mingel, eller party efteråt kan liveframträdande också förhöja upplevelsen.

Vill du ge din partner eller brudparet något extra? 
Samla ihop kompisgänget och låt mig tillsammans med er styra upp ett överraskningsmoment under vigseln, middagen eller festen, i ren och skär Love actually-anda! Det har blivit omåttligt populärt för bruden/brudgummen och kompisgänget att överraska med en inövad dans under festen! Du behöver inte kunna dansa, vi skapar något roligt/personligt utefter era förutsättningar. Detta kommer garanterat att bli succé! 

Jag erbjuder:
- Sång under vigsel
- Skriva en personlig kärlekslåt/kärleksförklaring med hjälp av brudparet
- Mingelunderhållning
- Koreografera/styra upp överraskningsshow
- Liveband under bröllopsfesten


Kontakta mig för prisförslag!

 

BEGRAVNING

Att arrangera en begravning är inget man någonsin vill göra eller längtar efter. Men att ta farväl av någon som stått en nära är viktigt. En begravning är en hyllning till en annan människa och musiken kan ge tröst, hopp och kärlek. Det finns inga rätt eller fel under en begravning. Allt är tillåtet och det viktigaste är att det känns bra för dig. Jag lyssnar gärna och kommer göra allt i min makt för att musiken ska bli precis som ni vill ha det. 

Jag erbjuder:
- Sång under begravning, ni väljer exakt hur ni vill att det ska vara
- Jag kan ta med musiker och ljudanläggning om det behövs

Kontakta mig för prisförslag!

Behöver hjälp att hitta rätt begravningsbyrå? Då kan jag rekommendera denna!
Östergötland:
lavendla.se/begravningsbyra-norrkoping
Stockholm:
lavendla.se/begravningsbyra-stockholm